ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-738210

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, τον κ. Σύρμο και τον κ. Σανιδά για την άμεση και επιτυχημένη αντιμετώπιση του παιδιού μας. Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τον Καθηγητή Νευροχειρουργικής, κ. Τσιτσόπουλο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την αφιλοκερδή μεταφορά του παιδιού μας στο κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS. Το κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS και τους θεραπευτές, που κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σταθεί το παιδί μας και πάλι όρθιο.

Τη σχολή ποδοσφαίρου «Αγία Άννα», η οποία από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα στέκεται στο πλευρό μας και που με πρωτοβουλία της διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα με την ΕΠΣΘ στον οποίο συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μαγνησίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας προκειμένου να καλυφθούν έξοδα νοσηλείας του κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS. Τέλος όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό τον καιρό στον δύσκολο αγώνα του παιδιού μας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου