ΑΛΜΥΡΟΣ

Βραβείο στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού

βραβείο-στο-1ο-επαλ-αλμυρού-865614

Βραβείο απέσπασε το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού για την ταινία του «Ο κύκλος της βίας», που παρουσιάστηκε στον 3ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό Ταινιών.

Θέμα του διαγωνισμού, που διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, ήταν «Το φύλο σε πρώτο πλάνο».

Η ταινία του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού «Ο κύκλος της βίας» πήρε το βραβείο στην κατηγορία Ταινίες Λυκείου. «Είναι βέβαιο ότι τέτοιες δράσεις συντελούν στο άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία και βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες μαθητές και εκπαιδευτικούς, διευρύνοντας το ανήσυχο πνεύμα των συμμετεχόντων και εκτός διδακτικών αιθουσών, προσβλέποντας πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί, που τους αξίζουν συγχαρητήρια, είναι:

Μωραΐτη Σωσώ, Τράικου Μήνα, Κωνσταντίνου Εύη, Πανταζή Βάσω, Κωστούλα Μαρία, Τσιάτσιου Νικολέτα, Καραφέρη Ελισάβετ, Κρομμύδα Χαριντίνα, Κωστόπουλος Δημήτρης, Αλαφροπάτη Ιωάννα, Αναγνώστου Βάσω», αναφέρουν σε συγχαρητήρια ανακοίνωση ο διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Καπράνας και ο σύλλογος διδασκόντων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου