ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιτήσεις από πληγέντες από την κακοκαιρία στον Αλμυρό

αιτήσεις-από-πληγέντες-από-την-κακοκα-849425

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοινώνει πως από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και για την Α’ φάση καταγραφής των ζημιών, όσοι δημότες έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές της 19ης Σεπτεμβρίου, παρακαλούνται να προσέλθουν στον Δήμο και να προσκομίσουν:

1. Αίτηση (απλή) με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΔΤ, ΑΦΜ, Δ/νση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας)

2. Στην αίτηση θα καταγράφεται το είδος και το μέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί (λ.χ. σπίτι, επιχείρηση, λοιπά περιουσιακά στοιχεία, τυχόν σωματικές βλάβες)

3. Κάθε έγγραφο αποδεικτικό της ιδιοκτησίας τους πάνω στην οποία σημειώθηκαν οι ζημιές. (πχ για την επιβεβαίωση της κύριας κατοικίας, Ε1 είτε Ε9 )

4. Φωτογραφίες αποδεικτικές των ζημιών (προαιρετικά)

5. Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρχουν ζημιές τόσο σε κατοικία όσο και σε επιχείρηση, οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι ξεχωριστές καθώς θα εξεταστούν από διαφορετικές επιτροπές.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός (λόγω συγκατοίκησης κ.λ.π.) η αίτηση θα υποβάλλεται μόνον από έναν εξ αυτών, μετά από εξουσιοδότηση που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο ισόγειο του κτιρίου του Δημαρχείου, στην κ. Μαρία Φιλοθόδωρου, Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι σχετικά με τις ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, αρμόδιοι είναι οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ και των ΚΟΕ ανά περιοχή:

Ειδικότερα:

Για τον Αλμυρό ο κ. Χρήστος Βασιλάκος.

Για την Ευξεινούπολη ο κ. Ντίνος. Αλεξάνδρου

Για Πλάτανο – Κρόκιο ο κ. Ιωάννης Αλεξογιαννόπουλος

Για την Ανάβρα η κ. Όλγα Λιάλιου

Για τον Πτελεό ο κ. Χρήστος Σαλάτας

Για την Σούρπη και την Αμαλιάπολη η κ. Μαρία Φιλοθόδωρου (υπάλληλος ΚΕΠ)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου