ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρότυπη εικονική αγορά από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού

πρότυπη-εικονική-αγορά-από-τον-εμπορι-53695

Συνάντηση εκπροσώπων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν στο γραφείο της ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού Παν. Μπούντης, ο αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος Θαν. Χατζηκυριάκος και η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Νάνσυ Κεραμίδα, με κύριο θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακού τόπου, που θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα του Αλμυρού.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του Συλλόγου θα είναι μια πρότυπη εικονική αγορά με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλά καταστήματα, κουπόνια, σύστημα πόντων, σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, σύγκριση προϊόντων, παρακολούθηση τιμής και SEO.

Στόχος θα είναι η προβολή της θεματολογίας του Εμπορικού Συλλόγου με ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, εμπειρία χρήστη αντιπροσωπευτική της αξίας και της ποιότητας του Εμπορικού Συλλόγου, μεγιστοποίηση της προβολής της ιστοσελίδας και προσέλκυση νέων επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Τα δικαιώματα του ονόματος καταχώρησης θα ανήκουν στον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος της διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι στήριξης της προσπάθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την ιδέα τους, τονίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας θα αναζητήσουν τρόπους για να τελεσφορήσει η από κοινού προσπάθεια.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας και αποφάσισαν να ορίσουν νέα συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου