ΑΛΜΥΡΟΣ

Ολοκληρώθηκαν εχθές οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς

ολοκληρώθηκαν-εχθές-οι-αιτήσεις-εγγρ-57778

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε εχθές με την κατάθεση αιτήσεων ηλεκτρονικά

Ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή η διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης των αιτήσεων εγγραφής για όσους γονείς επιθυμούσαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο δυναμικό του Παιδικού Σταθμού Δήμου Αλμυρού.

Σύμφωνα με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών οι εγγραφές πραγματοποιούνται και σήμερα υποβάλλοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής περιλαμβάνουν αίτηση εγγραφής, που υπάρχει συνημμένη στην κατηγορία Νέα της ιστοσελίδας του Δήμου Αλμυρού www.almyros-city.gr, όπως επίσης δίνεται και από την εκάστοτε Υπηρεσία, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό σημείωμα για το φορολογικό έτος 2019, ιατρική βεβαίωση για την υγεία του παιδιού, βεβαίωση εργασίας γονέων.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση εργασίας από την υπηρεσία τους, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή αντίγραφο σύμβασης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντίγραφο βεβαίωσης έναρξης επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ, οι αγρότες βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, οι άνεργοι αντίγραφο δελτίου ανεργίας σε ισχύ, οι φοιτητές βεβαίωση σπουδών και οι διαζευγμένοι βεβαίωση από δικαστήριο ή δικηγόρο όπου θα αναφέρεται ευκρινών ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προαναφερόμενων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις. Για την επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Επιπλέον, όσοι υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, υποχρεούνται έως τις 5 Ιουνίου να καταθέσουν τα πρωτότυπα δικαιολογητικά είτε με τη φυσική παρουσία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, είτε μέσω ταχυδρομικής αποστολής στη διεύθυνση: Δήμος Αλμυρού, Βασιλέως Κωνσταντίνου 117, ΤΚ 37100, Αλμυρός Μαγνησίας.

Διευκρινίσεις ή πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2422350232 και 2422021483.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου