ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανάβουν τα φώτα του δέντρου στον Αλμυρό

ανάβουν-τα-φώτα-του-δέντρου-στον-αλμυρ-271540

Εκδήλωση με πλούσιο πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία της πόλης

Μεθαύριο Σάββατο, στις 18:30, στην κεντρική πλατεία Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με τα κάλαντα των ιδιαίτερων πατρίδων τους, που θα παρουσιάσουν οι Σύλλογοι Μικρασιατών, Ανατολικής Ρωμυλίας και Καππαδοκών Αλμυρού.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμός του δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διακόσμου της πόλης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα, που θα παρουσιάσουν η παιδική χορωδία και το ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

Στον χώρο της πλατείας κατά την τελετή φωταγώγησης θα παρευρίσκεται αντιπροσωπεία της περιφερειακής επιτροπής Αλμυρού του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού «Οραμα Ελπίδας» (υπό τη σκέπη της Ελπίδας – Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη λειτουργία και προσφορά της ομάδας, αλλά και για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου