ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναδείχτηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αλμυρού στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων

αναδείχτηκαν-οι-εκπρόσωποι-του-δήμου-315556

Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού

Τους εκπροσώπους του στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας εξέλεξε το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού στη συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη.

Μετά από ψηφοφορία, στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων αναδείχτηκαν εκ μέρους του Δήμου Αλμυρού ως τακτικοί εκπρόσωποι οι Λεωνίδας Βούλγαρης, Δημήτρης Εσερίδης και Γεώργιος Παπακωνσταντίνου.

Αναπληρωματικοί εκπρόσωποι αναδείχτηκαν αντίστοιχα οι

Αναστάσιος Δεληζήσης, Ηλίας Δαλακούρας και Χρήστος Καρακώστας.

Από την παράταξη του δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου έθεσαν υποψηφιότητα οι Βούλγαρης Λεωνίδας, Αναστάσιος Δεληζήσης, Πέτρος Θωμαΐδης, Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Από την παράταξη του τέως δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη έθεσαν υποψηφιότητα οι Ηλίας Δαλακούρας και ο ίδιος ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης.

Από την παράταξη της Ζωής Ράππου – Μάμαλη, υποψήφιοι ήταν οι Χρήστος Καρακώστας και Γεώργιος Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, από τη Λαϊκή Συσπείρωση Αλμυρού υποψηφιότητα έθεσε ο Σάββας Τσόγκας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, από τον συνδυασμό του κ. Χατζηκυριάκου οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους: Λεωνίδας Βούλγαρης οκτώ, Αναστάσιος Δεληζήσης (αναπληρωματικός) μία, Πέτρος Θωμαΐδης (αναπληρωματικός) μία, Γεώργιος Παπαϊωάννου (αναπληρωματικός) μία.

Από την παράταξη του κ. Εσερίδη έλαβαν Ηλίας Δαλακούρας (αναπληρωματικός) πέντε, Δημήτρης Εσερίδης επτά.

Από την παράταξη της Ζωής Ράππου – Μάμαλη έλαβαν Χρήστος Καρακώστας τέσσερις, Γεώργιος Παπακωνσταντίνου πέντε ψήφους.

Τέλος, από τη ΛΑΣ Αλμυρού ο Σάββας Τσόγκας έλαβε μία ψήφο.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας υπήρξε μία ισοψηφία μεταξύ τριών από την παράταξη του κ. Χατζηκυριάκου και γι’ αυτό διενεργήθηκε κλήρωση.

Η εκλογών των αντιπροσώπων έγινε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η θητεία των εκπροσώπων στην ΠΕΔ είναι τετραετής.

Να επισημανθεί ότι συμμετοχή στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ έχει ως εκπρόσωπος exofficio ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου