ΑΛΜΥΡΟΣ

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αλμυρού

ορκίστηκε-η-νέα-δημοτική-αρχή-αλμυρού-402303

«Ο Δήμος θα είναι ανοιχτός και συμμετοχικός», ήταν το μήνυμα του νέου δημάρχου Βαγγέλη Χατζηκυριάκου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού και των συμβούλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Στο Πολιτικό Κέντρο Αλμυρού τελέστηκε Αγιασμός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο, ενώ στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος στην ομιλία του δεσμεύτηκε για μία δημιουργική και παραγωγική τετραετία και έναν Δήμο που θα είναι ανοιχτός και συμμετοχικός και ζήτησε τη συμβολή όλων με σκέψεις, ιδέες και προτάσεις.

«Ξεκινά μια νέα θητεία. Εμείς από την πλευρά μας ως νέα Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε κάθε τι το ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας που αναλάβαμε απέναντι στους δημότες και να έχουμε μια τετραετία δημιουργική, παραγωγική που θα τεθούν στέρεα οι βάσεις για να «φύγει ο Αλμυρός μπροστά»», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηκυριάκος.

Ο νέος δήμαρχος Αλμυρού εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις θα συμβάλλουν με την πλευρά τους με αίσθημα ευθύνης σ’ αυτή την προσπάθεια, καθώς όπως εξήγησε «όλοι μοιραζόμαστε αυτόν τον τόπο, τον αγαπούμε και θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει».

Ο ίδιος επισήμανε: «Ο Δήμος θα είναι ανοικτός, συμμετοχικός και το Δημαρχείο θα είναι το σπίτι του κάθε δημότη στην κοινή προσπάθειά μας για έναν Δήμο φιλικό και με στόχο πάντα τη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, χρειαζόμαστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις, την καλόπιστη κριτική του κάθε δημότη, που με αίσθημα ευθύνης θα παίρνει πρωτοβουλίες και θα αναλαμβάνει δράσεις για τη βελτίωση της ζωής του και την προκοπή του τόπου του», επισήμανε μεταξύ άλλων παρουσιάζοντας το όραμά του για τον Δήμο Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου