ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκατό αιτήσεις για εκμίσθωση χώρων στο παζάρι Αλμυρού

εκατό-αιτήσεις-για-εκμίσθωση-χώρων-στ-433014

Αρχίζει η προετοιμασία για την επιτυχημένη εμποροπανήγυρη

Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο και προβάλλει την πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Αλμυρού Αθανάσιο Μπίσδα, ήδη εκατό επαγγελματίες έχουν απευθυνθεί στη δημοτική αρχή Αλμυρού και έχουν αιτηθεί την εκμίσθωση χώρων για να πάρουν μέρος στο παζάρι.

Κάθε χρόνο η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Αλμυρού συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκεπτών που περνούν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Πιστοί στο ραντεβού τους είναι και οι επαγγελματίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αιτήσεις έχουν υποβληθεί από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, την Πελοπόννησο, την Αθήνα, την Κοζάνη.

Το κόστος ενοικίασης των χώρων παραμένει στα επίπεδα των δύο τελευτών χρόνων λόγω της κρίσης μετά από γενναία έκπτωση που έκανε η δημοτική αρχή Αλμυρού αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των καιρών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.

Στην εμποροπανήγυρη υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την έκθεση τοπικών προϊόντων την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν ντόπιοι παραγωγοί και να προβάλλουν έτσι τα προϊόντα τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το παζάρι είναι ένα εργαλείο ανάδειξης και προβολής του Αλμυρού και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.

Φέτος όπως και κάθε χρόνο η δημοτική αρχή Αλμυρού καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να καταγράψει ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Ηδη η δημοτική αρχή έχει ολοκληρώσει τις δημοπρασίες για τις παράγκες, το λούνα παρκ και την ηλεκτρομηχανολογική υποστήριξη.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αρχές Αυγούστου με σκοπό να έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα. Η εμποροπανήγυρη θα ανοίξει τις πύλες της στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα.

Η εμποροπανήγυρη του Αλμυρού αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την πόλη, αλλά το κυριότερο για την προβολή της περιοχής.

Κάθε χρόνο αποφέρει έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στα ταμεία του δήμου. Το κυριότερο όμως είναι ότι προβάλλει τον Αλμυρό, τις ομορφιές του, τους κατοίκους του.
Η επιτυχημένη εμποροπανήγυρη είναι γνωστή στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, αφού οι επισκέπτες της διοργάνωσης είναι πραγματικά εκατοντάδες επειδή έχουν αγαπήσει το παζάρι που αποτελεί παράδοση για τον Αλμυρό και την πόλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου