ΑΛΜΥΡΟΣ

Τρεις προσλήψεις στα σφαγεία Αλμυρού

τρεις-προσλήψεις-στα-σφαγεία-αλμυρού-441058

Στην πρόσληψη τριών ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των σφαγείων Αλμυρού και Ανάβρας θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών και θα αφορούν σε εργάτες χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών μέχρι 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα ( δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ανωτέρω θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Αλμυρού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://almyros-city.gr

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στο Δήμο Αλμυρού, στον υπάλληλο τηςΚοινωφελούς Επιχείρησης Αθανασίου Αθανάσιο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 2422350214.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεωνδηλαδή από σήμεραΔευτέρα 15 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου