ΑΛΜΥΡΟΣ

Ισχυρή εντολή ζήτησε ο Δημ. Εσερίδης μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στον Αλμυρό

ισχυρή-εντολή-ζήτησε-ο-δημ-εσερίδης-μι-497766

Ισχυρή εντολή για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία στον Δήμο Αλμυρού ζήτησε ο δήμαρχος Αλμυρού και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Εσερίδης στην κεντρική του συγκέντρωση, κλείνοντας την προεκλογική περίοδο στον Αλμυρό. Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία κυριάρχησε ο ενθουσιασμός, ο δήμαρχος Αλμυρού ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ανεβαίνοντας στην εξέδρα και χαιρετίζοντας τους πολίτες επισήμανε: «Απόψε είναι μια σημαντική βραδιά, γιατί είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που μας συνδέει σχέση αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σε μένα και τους συνεργάτες μου. Ολοι μαζί συνεχίζουμε με τη στήριξη του κόσμου για μια ακόμη τετραετία με έργα ανάπτυξης, με στρατηγική, σχεδιασμό και όραμα. Μπορούμε να μιλάμε και να σας κοιτάζουμε στα μάτια με έργα και όχι με λόγια. Σταθήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε», συνέχισε ο κ. Εσερίδης και συνέχισε:

«Τιμώ κάθε λέξη που λέω. Η σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς με ενδιαφέρει μόνον. Ούτε οι μηχανισμοί, ούτε οι κλίκες, ούτε τα συμφέροντα. Δεν πιστεύω σε αυτές τις λογικές. Από την αρχή επέλεξα συνομιλητής μου, αλλά και κριτής μου να είναι η κοινωνία. Οι πολίτες. Ολοι εσείς. Οι συμπολίτες μου. Που καθημερινά προσπαθούν με τη δουλειά τους και με τον κόπο τους να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Καλύτερη τη ζωή των παιδιών τους. Καλύτερη τη ζωή στον τόπο μας. Οι συμπολίτες μου, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες, μοχθούν για να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους τους και τα όνειρά τους».

Κάλεσε τέλος τους πολίτες μέχρι και αύριο Κυριακή να δώσουν τη μάχη για την επικράτηση του συνδυασμού από τoν πρώτο γύρο για να επιβραβευθεί, όπως ανέφερε, η διοίκηση του Δήμου Αλμυρού με ήθος, εντιμότητα και διαφάνεια. Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού, 91 στο σύνολο. Στον συνδυασμό συμμετέχουν παλαιοί και έμπειροι συνεργάτες, αλλά και νεότερα μέλη, όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και αγαπητοί στην κοινωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου