ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις εργατικού και τεχνικού προσωπικού

προσλήψεις-εργατικού-και-τεχνικού-πρ-515137

Μέχρι πέντε ημερομίσθια στο δήμο

Εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση µέχρι και πέντε ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο θα προσλάβει για τον Μάιο η δηµοτική αρχή Αλµυρού. Οι προσλήψεις θα γίνουν για πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά µε την απόφαση του αρµοδίου προς διορισµό οργάνου.

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή θα προσλάβει δέκα άτομα τα οποία δεν απαιτούνται να έχουν ειδικά και τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/ 1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2422350259 & 24223 50217).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν μέσα σε προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήμου, ήτοι από 13/5 έως 17/5.

Συνεδρίαση Δηµοτικού Συµβουλίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται μεθαύριο Τρίτη το ∆ημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού. Το Σώμα συγκαλείται στη 1 το μεσημέρι με δύο θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο ορισμός υπολόγου – διαχειριστή του έργου «Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης ∆ήμου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας» και υπεύθυνου λογαριασμού για την πληρωμή του έργου «Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης ∆ήμου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου