ΑΛΜΥΡΟΣ

Καθαρίστριες προσλαμβάνει ο ΟΑΕΔ σε Βόλο και Αλμυρό

καθαρίστριες-προσλαμβάνει-ο-οαεδ-σε-β-595782

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ανάγκες καθαριότητας των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες του.

Στον Βόλο έχουν ανοίξει δέκα θέσεις. Οκτώ καθαρίστριες θα απασχοληθούν στο ΚΕΤΕ-ΕΠ.Σ.- ΙΕΚ- ΚΕΚ Βόλου, μία καθαρίστρια στο ΚΠΑ2 Βόλου και μία στο ΚΠΑ 2 Αλμυρού, σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 24μηνης διάρκειας με τετράωρη απασχόληση.

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Το διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους για την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενες είναι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Κάθε υποψήφια δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενες είναι πως οι αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ δεν θα εξεταστούν καθώς θα θεωρηθούν άκυρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου