ΑΛΜΥΡΟΣ

Απατεώνες απέσπασαν 5.000€ από 84χρονο στην Ευξεινούπολη

απατεώνες-απέσπασαν-5-000e-από-84χρονο-στην-ε-608269

Ενας ακόμη ηλικιωμένος από την περιοχή της Μαγνησίας έπεσε θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους που προσποιούνται αστυνομικούς και ζητούν χρήματα ως αντάλλαγμα για να γλιτώσουν συγγενείς τους που υποτίθεται ότι εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα από τις συνέπειες του Νόμου.

Αυτή τη φορά θύμα έπεσε ένας 84χρονο από την Ευξεινούπολη Αλμυρού, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του στις 12 σήμερα το μεσημέρι, άγνωστος του τηλεφώνησε και δήλωσε ότι είναι αστυνομικός.

Ο δήθεν αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με θύμα ανήλικο. Τον τρομοκράτησε αναφερόμενος στις συνέπειες που θα έχει η κόρη του και προσφέρθηκε να τη γλιτώσει έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ο 84χρονος δεν σκέφτηκε τίποτα. Αμέσως συμφώνησε να παραδώσει 5.000 ευρώ που του ζητήθηκαν για να «σώσει» υποτίθεται το παιδί του.

Η συμφωνία ήταν να βγει στην αυλή μαζί με τα χρήματα, απ’ όπου πέρασε ο δήθεν αστυνομικός και τα παρέλαβε.

Μόλις έδωσε τα χρήματα επέστρεψε στο σπίτι του και λίγη ώρα αργότερα, επικοινώνησε μαζί του η κόρη του. οπότε και αποκαλύφθηκε η απάτη σε βάρος του. Αμεσα έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Αλμυρού που συνεχίζει την προανάκριση και αναζητά τον δράστη ή τους δράστες της νέας απάτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου