ΑΛΜΥΡΟΣ

Κάλεσμα για οργάνωση του αγώνα των αγροτών του Αλμυρού

κάλεσμα-για-οργάνωση-του-αγώνα-των-αγρ-650838

Στο πλαίσιο της έκκλησης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ που οδηγεί στο ξεκλήρισμα, ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης απευθύνει κάλεσμα για οργάνωση του αγώνα.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ στο καφενείο “Καραφέρης” στον πεζόδρομο της Ευξεινούπολης για να οργανώσουμε τον αγώνα μας.

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής 11 Γενάρη αποφάσισε να στηθούν αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα στις 28 Γενάρη.

«Μόνο με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις!», αναφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος, ο οποίος διεκδικεί την αναπλήρωση του εισοδήματος που «χάθηκε» λόγω των αδικαιολόγητα χαμηλών τιμών παραγωγού που επιβάλλουν οι εμποροβιομήχανοι και των ζημιών από αντίξοες και ανεξέλεγκτες συνθήκες στην παραγωγή.

Ακόμη ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης διεκδικεί θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών για όλα τα προϊόντα τους, μείωση του κόστους παραγωγής,

έγκαιρες, δίκαιες και συνολικές αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ και μεταξύ άλλων τη μείωση της υψηλής φορολογίας και των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών, με αύξηση των εξευτελιστικών αγροτικών συντάξεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου