ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλμυρού αυτήν την εβδομάδα

οι-εορταστικές-εκδηλώσεις-του-δήμου-α-686223

Από αφιερώματα σε παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα μέχρι χριστουγεννιάτικα πάρτι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού για το επόμενο διάστημα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάσουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

«Φτιάχνω το ημερολόγιο του 2019…» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. «μετράμε αντίστροφα τον χρόνο και υποδεχόμαστε την καινούργια χρονιά με τους 12 μήνες» με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

Ακόμη την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. τα παιδιά μέσα από την αφήγηση και διάφορες άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το γεγονός της Γέννησης του Χριστού, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου προβολή παιδικής ταινίας στην είσοδο του Δημαρχείου στο διάστημα από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 7 και χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού στις 7:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων θα συνεχιστεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικο πάρτι στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ., ενώ το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 5:30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή της ενορίας και των κατηχητικών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

Τη σκυτάλη θα λάβει η Φιλαρμονική του Δήμου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, η οποία θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της στην πόλη του Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου