ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Αλμυρό

οι-εορταστικές-εκδηλώσεις-στον-αλμυρ-693757

Ανοιξε χθες Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού.

Για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η δημοτική αρχή έχει οργανώσει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων με φιλανθρωπικές εορταγορές, εικαστικά εργαστήρια, αφήγηση παραμυθιών και μεταξύ άλλων προβολή παιδικών ταινιών.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα, στην είσοδο του Δημαρχείου από 4:00μ.μ. – 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι με μαθητές της Γ΄ τάξης Βρεφονηπιοκόμων ΕΠΑΛ Αλμυρού και τις εκπαιδευτικούς Τσούγκρα Μαρία και Γλυκού Άννα.

Αύριο Τρίτη στην είσοδο του Δημαρχείου από 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Στολίζουμε το δέντρο μας…». Τα παιδιά, με υλικά από τη φύση, δημιουργούν τα δικά τους στολίδια για το δέντρο μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

Την Τετάρτη στην είσοδο του Δημαρχείου από 4:00μ.μ. – 6:00μ.μ. οι μαθητές της Β’ τάξης Βρεφονηπιοκόμων ΕΠΑΛ Αλμυρού θα γράψουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή παιδικής ταινίας στην είσοδο του Δημαρχείου από 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. «Φέρτε το αγαπημένο σας σνακ και ελάτε να δούμε όλοι μαζί μια παιδική ταινία μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού», προτρέπει η ανακοίνωση του Δήμου.

Μία διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Το αστέρι του γίγαντα» της Μαργαρίτας Γραμματικάκη περιμένει την Παρασκευή του λιλιπούτειους.

Την αφήγηση θα κάνουν οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού στην είσοδο του Δημαρχείου από 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ.

Το Σάββατο η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

Τέλος, την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης στις 6:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο παραδοσιακό τραγούδι και τα κάλαντα Πρωτοχρονιάς από την ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης «Οθρυίδες».

Επισημαίνεται ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πλήθος εκδηλώσεων μέχρι και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου