ΑΛΜΥΡΟΣ

Θρήνος στο Αχίλλειο Αλμυρού για τον 38χρονο Χρήστο Παναγιώτου

θρήνος-στο-αχίλλειο-αλμυρού-για-τον-38χρ-705938

Ο ήχος της καμπάνας χθες το πρωί στο Αχίλλειο Αλμυρού δεν χτύπησε για καλό. Ηταν το πένθιμο άγγελμα για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του Χρήστου Παναγιώτου, που «έφυγε» αιφνίδια για το ταξίδι χωρίς γυρισμό, σε ηλικία 38χρόνων. Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι. Ανήμπορη να πιστέψει τι είχε συμβεί άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Φώναζε με όση δύναμη της είχε απομείνει. Δεν ήθελε να πιστέψει πως είχε συμβεί κάτι κακό στο παλικάρι της. Οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Ολοι πάγωσαν. Ενιωσαν ότι έχει συμβεί κάτι τραγικό. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά και η αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά όλος ο κόσμος … γκρεμίζονταν μπροστά στα μάτια των χαροκαμένων γονιών. Ο Χρήστος είχε «φύγει» για πάντα. Ετσι αναπάντεχα. Δεν πρόλαβε να τους πει ούτε μία λέξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο το βράδυ, ο άτυχος 38χρονος είχε προγραμματίσει να δει με τους φίλους του αγώνα ποδοσφαίρου για το Κόπα Λιμπερταδόρες (Κύπελλο Λατινικής Αμερικής). Ο αγώνας αναβλήθηκε και ο Χρήστος επέστρεψε στο σπίτι του και κοιμήθηκε. Χθες το πρωί γύρω στις 10.30 η μητέρα του ανησύχησε που δεν είχε ξυπνήσει και πήγε στο δωμάτιό του. Εκεί την περίμενε ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να ζήσει μία μάνα. Αντίκρισε το παιδί της νεκρό. Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συγκλονισμένοι οι γείτονες που προσέτρεξαν για βοήθεια προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους σοκαρισμένους γονείς και τα αδέρφια του που σε κατάσταση σοκ, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μοιραίο.

Ο Χρήστος Παναγιώτου ήταν γνωστός στην περιοχή αλλά και σ’ όλη τη Μαγνησία από την ενασχόλησή του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επαιζε μπάλα με τα χρώματα του «Αχιλλέα Αχιλλείου» πολλά χρόνια. Eπίσης είχε αγωνιστεί με τον «Πρωτεσίλαο» και στη Γλύφα. Αθλητικός τύπος, γερό παιδί, δεν είχε παραπονεθεί ποτέ ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τραγική ειρωνεία πριν από τρία χρόνια ο «Αχιλλέας Αχιλλείου» θρηνούσε τον θάνατο από τροχαίο δυστύχημα ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή του, του Απόστολου Πλασταρά σε ηλικία 31 χρόνων.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Μέσα σε τρία χρόνια θρηνούμε το χαμό ενός ακόμη αθλητή της ομάδας μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως έφυγε από κοντά μας ένα παιδί τόσο δυνατό και γερό. Ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα» τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συντετριμμένος ο Αποστόλης Καραδήμας, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αχιλλέα του Αχιλλείου, με όσο κουράγιο του είχε απομείνει λίγα λεπτά αφότου πιστοποιήθηκε και τυπικά ο θάνατός του 38χρονου.

Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος, ο χθεσινός προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας του Αχιλλέα Αχιλλείου με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου στο γήπεδο της Αργαλαστής, αναβλήθηκε.

Η σορός του 38χρονου Χρήστου, θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αχιλλέα Αχιλλείου

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γ.Σ. Αχιλλέα Αχιλλείου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, ενώ όπως αναφέρει θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του Χρήστου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου