ΑΛΜΥΡΟΣ

«Black Friday» και στην αγορά του Αλμυρού

black-friday-και-στην-αγορά-του-αλμυρού-710105

Ενημερωτική ανακοίνωση της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της περιοχής

Κερδίζει διαρκώς έδαφος η προωθητική ενέργεια «Black Friday», που φέτος θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στην τοπική αγορά και σε όλη την Ελλάδα, με την Ενωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της επαρχίας Αλμυρού να δίνει το «παρών».

Πολλοί καταναλωτές συμμετέχουν στη «φρενίτιδα» της συγκεκριμένης μέρας, περιμένοντας με ανυπομονησία την 23η Νοεμβρίου.

Για τους εμπόρους είναι μια τονωτική «ένεση», έστω μικρής διάρκειας, ενώ όπως έδειξε η αντίστοιχη περσινή ημέρα το καταναλωτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει κατακόρυφη αύξηση.

Κι ενώ η τοπική αγορά προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα, σε ρυθμούς «Black Friday» κινούνται και οι επαγγελματίες του Αλμυρού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση για την ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής Αλμυρού, καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν.

Στην ίδια ανακοίνωση εφιστάται η προσοχή στους επαγγελματίες, «καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα».

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την «Black Friday». «Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν τη δύσκολη εποχή» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου