ΑΛΜΥΡΟΣ

Εμπρησμός αυτοκινήτου στον κόμβο Μικροθηβών

εμπρησμός-αυτοκινήτου-στον-κόμβο-μικ-834406

Ερευνες από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού

Σε ένα περίεργο συμβάν κλήθηκε για να επιληφθεί σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο στο 26ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Βόλου – Φαρσάλων τυλιγόταν στις φλόγες.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στον τόπο διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που καιγόταν ήταν εγκαταλειμμένο.

Συγκεκριμένα στον τόπο μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες που άρχισαν άμεσα τις ρίψεις νερού. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, όμως οι ζημιές που είχε υποστεί το αυτοκίνητο ήταν πολύ μεγάλες, ολοσχερείς.

Στον τόπο ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Σήμανσης που άρχισαν να ελέγχουν το αυτοκίνητο για τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Εντούτοις, από την περαιτέρω προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από 54χρονη κάτοικο Λάρισας και είχε γίνει και σχετική αναφορά στην Αστυνομία από τον σύζυγό της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σχημάτισε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατά αγνώστου, ο οποίος προφανώς αφού χρησιμοποίησε το κλεμμένο όχημα για όσο χρονικό διάστημα ήθελε στη συνέχεια το έβαλε φωτιά για να το ξεφορτωθεί.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Πάντως, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν εγκαταλείφτηκε στη Λάρισα, αλλά στον Αλμυρό.

Αρκετά συχνά πίσω από κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στον Βόλο και στη Μαγνησία διαπιστώνεται ότι οι κλέφτες χτυπούν με κλεμμένα αυτοκίνητα. Εντούτοις, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού δεν είχε γίνει καμία σχετική αναφορά.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου