ΑΛΜΥΡΟΣ

Ταυτοποιήθηκε και τρίτος δράστης της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό

ταυτοποιήθηκε-και-τρίτος-δράστης-της-733512

Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη δράστης της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας τον προηγούμενο μήνα.

Ειδικότερα, μετά την εξιχνίαση της κλοπής στο κοσμηματοπωλείο και την ταυτοποίηση δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη δράστης, ηλικίας 28 ετών και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως εξακριβώθηκε έπειτα από συλλογή και συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της ερευνητικής διαδικασίας, οι τρεις δράστες μαζί με τουλάχιστον δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου 2018 στον Αλμυρό, διέρρηξαν κεντρική είσοδο κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών των δραστών.

Σχετικά άρθρα:

* «Έγδυσαν» κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό

* Σε εξέλιξη οι έρευνες για την κινηματογραφική διάρρηξη στον Αλμυρό

* Βρέθηκε το ΙΧ που διέφυγαν οι δράστες της διάρρηξης κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό

* Εξιχνιάστηκε η κλοπή από κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου