ΑΛΜΥΡΟΣ

Το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης συμβάλλει στην αγορά λεωφορείου για το ΕΕΕΕΚ Βόλου

το-γυμνάσιο-ευξεινούπολης-συμβάλλει-733517

Οι μαθητές και ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Ευξεινούπολης ανταποκρινόμενοι στην παρότρυνση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και στην έκκληση της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την ενίσχυση της προσπάθειας που ονομάστηκε «Μαραθώνιος Αγάπης για το Συμμαθητή μου με Αναπηρία» απέδειξαν την ευαισθησία τους για την ισότητα όλων, την ανάπτυξη του σεβασμού της διαφορετικότητας και ιδιαίτερα για την αναπηρία των συμμαθητών και συμμαθητριών τους.

Συγκέντρωσαν καπάκια από πλαστικά μπουκάλια (32 πακέτα) και τα προσέφεραν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στο ΕΕΕΕΚ Βόλου για να συμβάλουν στην προμήθεια ειδικά διαμορφωμένου σχολικού λεωφορείου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Ευξεινούπολης συγκεντρώνει καπάκια από πλαστικά μπουκάλια και έχει βοηθήσει στο παρελθόν συλλόγους για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στον «Μαραθώνιο Αγάπης για το Συμμαθητή μου με Αναπηρία» μπορούν να φέρνουν τα καπάκια στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης.

Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί πολύ το ΚΤΕΛ Μαγνησίας που μετέφερε δωρεάν τα πακέτα με τα καπάκια στο Βόλο και τον εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Καλλέ Χρήστο για τη βοήθειά του στη μεταφορά τους από το σχολείο στο ΚΤΕΛ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου