ΑΛΜΥΡΟΣ

Διαγωνισμός για επισκευή δημοτικών κτιρίων του Αλμυρού

διαγωνισμός-για-επισκευή-δημοτικών-κ-735055

Συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου επισκευής και συντήρησης δημοτικών κτιρίων προκήρυξε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 56.451,61 € που αφορά σε οικοδομικές εργασίες και αντίστοιχες ηλεκτρομηχανολογικές.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από τα τακτικά έσοδα του Δήμου και από τη ΣΑΤΑ.

Οι εργασίες αφορούν στο ΚΔΑΠ Αλμυρού, το κτίριο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, το Δημοτικό Κατάστημα Ευξεινούπολης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στη θέση Ζερέλια και το Δημοτικό Κατάστημα Κροκίου.

Ακόμη, αφορούν στο Δημοτικό Κατάστημα Βρύναινας και στο Κτίριο Δημοτικού Σχολείου Βρύναινας.

Οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν αφορούν σε επισκευές – συντηρήσεις μονώσεων ταρατσών, στεγών, τοίχων, πλακών και άλλων στοιχείων σκυροδέματος.

Παράλληλα, θα γίνουν τοποθέτηση νέων ή αντικατάσταση υδρορροών, επισκευή επιχρισμάτων, χρωματισμοί εσωτερικά & εξωτερικά των κτιρίων, αποξήλωση ξύλινου κιοσκιού στον εξώστη και κατασκευή νέου και αποξήλωση ξύλινων κιγκλιδωμάτων και κατασκευή νέων.

Ακόμη, στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται πλήρης επιδιόρθωση ζημιών τμημάτων εμφανούς σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού, εργασίες διαρρυθμίσεων όπου είναι απαραίτητο να γίνουν για την εύρυθμη λειτουργία των κτιρίων και μεταξύ άλλων αποκατάσταση οροφής αιθουσών όπου έχει αποκολληθεί τμήμα επιχρίσματος.
Η παρέμβαση αφορά επιπλέον σε αντικατάσταση φθαρμένων κουφωμάτων παραθύρων ή πορτών, σε αντικατάσταση σπασμένων τμημάτων μαρμάρων σε ποδιές παραθύρων και
σκαλοπάτια, συντήρηση δικτύων ύδρευσης – θέρμανσης, αντικατάσταση ειδών υγιεινής, φωτιστικών σωμάτων κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των συμβατικών τευχών του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού (www. almyros-city.gr). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 30/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου