ΑΛΜΥΡΟΣ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον άτυχο 73χρονο κτηνοτρόφο

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-άτυχο-73χρο-740896

Τελευταίο αντίο σήμερα Παρασκευή στον 73χρονο Δημήτρη Νικοβιώτη, πρώην κοινοτάρχη Βρύναινας επί τρεις τετραετίες, πατέρα του αντιδημάρχου Καθαριότητας Αλμυρού Κωνσταντίνου Νικοβιώτη. Ο άτυχος 73χρονος εντοπίστηκε προχθές νεκρός σε χαράδρα βάθους 10 μέτρων στην περιοχή Κόκκινος Βράχος στα όρια μεταξύ Μαγνησίας και Φθιώτιδας μετά από τετραήμερη αναζήτηση.

Ο 73χρονος, που σε συνθήκες «Ζορμπά» χάθηκε στην Όθρυ το Σάββατο το βράδυ και αντί να επιστρέψει στο σπίτι του στη Βρύναινα από το ποιμνιοστάσιο κατευθύνθηκε προς Φθιώτιδα, θα κηδευτεί στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυναίνης.

Ο θάνατός του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην περιοχή, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ δραστήριο άνθρωπο, που προσέφερε στα κοινά υπηρετώντας την αυτοδιοίκηση σαν κοινοτάρχης στη Βρύναινα και αργότερα ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Σούρπης.

Η σορός του χθες είχε μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου, όπως εξάλλου είχε παρήγγειλε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εντούτοις, η νεκροψία δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα αναγράφει ως αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου ενώ από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία παραγγέλθηκαν περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του ηλικιωμένου άνδρα έφερε χτύπημα στο κεφάλι, καθώς ο 73χρονος άγνωστο για ποιο λόγο ίσως από ατύχημα ή από ξαφνική αδιαθεσία εικάζεται ότι έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη χαράδρα όπου υπήρχαν πέτρες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου