ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ψαράς στον Πλάτανο Αλμυρού

νεκρός-στη-θάλασσα-βρέθηκε-ψαράς-στον-741057

Χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην θάλασσα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι 80χρονος επαγγελματίας αλιέας στη θέση Χοροστάσι στον Πλάτανο Αλμυρού. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τζιβινίκο, κάτοικο Χοροστασίου.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από λιμενικούς του Λιμενικού Τμήματος Αμαλιάπολης, οι οποίοι τον αναζητούσαν μετά από ενημέρωση που είχαν από την σύζυγό του ότι έφυγε το πρωί για ψάρεμα και δεν επέστρεψε στο σπίτι, αλλά και ότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Ο 80χρονος βρέθηκε να επιπλέει περίπου 50 μέτρα από την ακτή στο Χοροστάσι. Ο αλιέας άγνωστο για ποιο λόγο, εκτιμάται ότι ίσως επειδή αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε την ισορροπία του και ενώ ψάρευε με κιούρτους, έπεσε από το σκάφος του στη θάλασσα και πνίγηκε.

Η σορός του 80χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου