ΑΛΜΥΡΟΣ

Στον Αλμυρό το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών

στον-αλμυρό-το-11ο-παγκόσμιο-συνέδριο-κα-741366

Με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, κ. Διαμαντή Γκίκα συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, χθες Τετάρτη.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η διοργάνωση μιας πανηγυρικής και πολιτιστικής εκδήλωσης με την επωνυμία «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών» στον Δήμο Αλμυρού. Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό Δήμο της Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προοπτική διεξαγωγής της ανωτέρω πολιτιστικής εκδήλωσης στην πόλη του Αλμυρού, το καλοκαίρι του 2019, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, το οποίο θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην περιοχή και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

“Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο πολιτισμός με τη μορφή τέτοιων εκδηλώσεων, συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία, στην τουριστική προώθηση και προβολή καθώς και στη γενικότερη αναζωογόνηση της περιοχής”, επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον Δήμαρχο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την εκατέρωθεν δέσμευση για αγαστή συνεργασία, ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός πολιτιστικού γεγονότος που σκοπό έχει την τόνωση της τοπικής υπερηφάνειας και ταυτότητάς μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου