ΑΛΜΥΡΟΣ

Κανένα ίχνος του 74χρονου κτηνοτρόφου από τον Αλμυρό

κανένα-ίχνος-του-74χρονου-κτηνοτρόφου-α-742494

Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου κτηνοτρόφου από τον Αλμυρό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο το βράδυ στην Όθρυ ενώ επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του κυκλώνα «Ζορμπά» και συγκεκριμένα πυκνή ομίχλη και έντονη βροχόπτωση.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν χθες με το μέρος των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, των εθελοντών – διασωστών και της Αστυνομίας, στις έρευνες δεν υπήρξε κανένα σημάδι του 74χρονου, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να αγωνιά.

Συγκεκριμένα, η αναζήτηση του αγνοούμενου εστιάστηκε στην περιοχή από Βρύναινα προς Κοκκωτούς σε περιοχές όπως Μέγα Λάκκος, Λούτσα, Πόρτες. Σε αυτή τη μεγάλη όμως γεωγραφική περιοχή στην Όθρυ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του βοσκού αν και στις έρευνες συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ.

Η κινητοποίηση για τον κτηνοτρόφο ήταν γιγαντιαία με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Αλμυρού, πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα, ανδρών της ΕΜΑΚ, πυροσβεστών του πεζοπόρου τμήματος από την Πυροσβεστική της Β’ ΒΙΠΕ, εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και πολλών ιδιωτών κατοίκων των χωριών Βρύναινας και Κωκκωτών, φίλων της οικογένειας του 74χρονου.

Το πρωί σε στάνη στη Βρύναινα εντοπίστηκε ένα μπουφάν και προς στιγμήν αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για την πορεία της αναζήτησης, όμως τελικά διαπιστώθηκε ότι το πανωφόρι ήταν παλιό και δεν ανήκε στον αγνοούμενο κτηνοτρόφο.

Τα ίχνη ενός 74χρονου κτηνοτρόφου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Ο ηλικιωμένος άντρας δεν γύρισε από το ποιμνιοστάσιό του.

Ο κτηνοτρόφος είχε μεταβεί στο ποιμνιοστάσιό του μαζί με ένα ακόμη άτομο. Εχοντας ολοκληρώσει τη φροντίδα των ζώων, ανέφερε ότι θα παραμείνει στη μονάδα του, ώστε να ολοκληρώσει ορισμένες εργασίες. Οι δύο άντρες χωρίστηκαν και ο πρώτος ανέμενε στο καφενείο της Βρύναινας τον ηλικιωμένο, όπως είχαν συμφωνήσει.

Μετά από μισή και πλέον ώρα και ενώ ο ηλικιωμένος δεν είχε επιστρέψει επιχειρήθηκε επικοινωνία μαζί του μέσω του κινητού, αλλά δεν υπήρξε απάντηση. Στο χωριό σήμανε συναγερμός.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου