ΑΛΜΥΡΟΣ

Βράβευση αριστούχων μαθητών αύριο από τον Δήμο Αλμυρού

βράβευση-αριστούχων-μαθητών-αύριο-απ-791360

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που αρίστευσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και προέρχονται από την περιοχή του Αλμυρού, διοργανώνεται αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Αλμυρού.

Ο Δήμος Αλμυρού θα βραβεύσει τον Στάθη Ηλιάκη, ο οποίος κατετάγη πρώτος στην Μαγνησία, συγκεντρώνοντας 19.540 μόρια και κατέλαβε την δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη των αριστούχων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και τους μαθητές που αρίστευσαν, συγκεντρώνοντας πάνω από 18.000 μόρια.

Οι αριστούχοι που θα βραβευτούν από τον Δήμο Αλμυρού, είναι απόφοιτοι του ΓΕΛ Αλμυρού, του ΕΠΑΛ Αλμυρού και του Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Σούρπης.

Η παραπάνω εισήγηση τέθηκε προ ημερησίας σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, από τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη και έτυχε θετικής αποδοχής από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, όλων των παρατάξεων, οι οποίοι έγνευσαν καταφατικά στην συγκεκριμένη πρόταση.

Ο νεαρός αριστούχος και βιοπαλαιστής Στάθης Ηλιάκης, ο οποίος έχει καταπλήξει όλη την Ελλάδα με τις υψηλές επιδόσεις του στις πανελλαδικές, έχει το βλέμμα στραμμένο στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ στο μεταξύ, ρίχτηκε στον αγώνα του μεροκάματου, δουλεύοντας ως ανειδίκευτος εργάτης σε εργοστάσιο που βρίσκεται στη γενέτειρά του. Η πρωτοβουλία βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, είναι σημαντική, διότι δίνει τα εύσημα στα παιδιά που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές, δίνοντάς τους ώθηση να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου