ΑΛΜΥΡΟΣ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Πτελεό

καλοκαιρινές-εκδηλώσεις-στον-πτελεό-799982

Πλούσιες εκδηλώσεις διοργανώνει στην διάρκεια του καλοκαιριού ο Λαογραφικός Ομιλος Πτελεού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 8.15μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση της χορωδίας του Ομίλου, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πτελεού, αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη. Ηχητική κάλυψη, Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου προγραμματίζεται παρουσίαση του τμήματος του χορευτικού ενηλίκων του Ομίλου σε εκδήλωση στην Παιανία Ανατολικής Αττικής.

Την Κυριακή 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη χρήση απινιδωτή στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πτελεού στις 7:00μ.μ.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου ακολουθεί παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Ομίλου, σε εκδήλωση στην Σκάρφεια Ανατολικής Λοκρίδας.

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 8.30 μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του τμήματος της χορωδίας του Ομίλου, στον λιμενοβραχίονα, στο Πηγάδι Πτελεού.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου η χορωδία του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού θα ψάλλει τα εγκώμια της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού.

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 8.30 μμ διοργανώνεται εκδήλωση του χορευτικού τμήματος του Λαογραφικού Ομίλου (παιδικό και ενηλίκων), στην πλατεία Πτελεού.

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 7.30 μμ θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση της χορωδίας του Ομίλου σε συνεργασία με τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Πτελεού και τον σύλλογο «Ο Εσταυρωμένος» στο προαύλιο της εκκλησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου