ΑΛΜΥΡΟΣ

Η τιμή μονάδας για παροχή ρεύματος από τα pillar

η-τιμή-μονάδας-για-παροχή-ρεύματος-από-8201

Την τιμή μονάδας για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους χρήστες των ειδικών κιβωτίων παροχής (pillar) για τα σκάφη που ελλιμενίζονται στην Αμαλιάπολη καθόρισε για το έτος 2018 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού. Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε τον τρόπο διάθεσης των ειδικών ηλεκτρονικών κλειδιών ως αντικείµενα και ως περιεχόµενα κάρτας, για τη λειτουργία των ειδικών αυτών κιβωτίων.

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε η τιμή πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος ανά κιλοβατώρα να είναι 1,250 ευρώ για σκάφη αναψυχής, ενοικιαζόμενα τουριστικά σκάφη και σκάφη ημερησίων εκδρομών.

Σχετικά με το ειδικό ηλεκτρονικό κλειδί για τη λήψη του ηλεκτρικού ρεύματος, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε να διατίθεται από περίπτερα σε ιδιοκτήτες σκαφών με έκπτωση 20% επί του τιμολογίου πώλησης.

Τα συνολικά έσοδα από την πώληση των ηλεκτρονικών κλειδιών (κάρτες και περιεχόµενο αυτών) θα εισπράττονται από τον ∆ήµο Αλµυρού µε την
έκδοση από µέρους του ∆ήµου τιµολογίου πώλησης στο όνοµα του επαγγελµατία που έχει ορισθεί για τη διάθεση αυτών.

Ως προς την εγγύηση, αυτή να καταβάλλεται, πέραν της αξίας του ρεύµατος µε την οποία το ηλεκτρονικό κλειδί θα φορτίζεται, από τον επαγγελµατία που
θα το διαθέτει, µε το ποσό των 15,00 € και αυτή θα επιστρέφεται µε την επιστροφή του ηλεκτρονικού κλειδιού ως αντικείµενο (κάρτας).

Επισημαίνεται ότι η συντήρηση και καλή λειτουργία των pillar να ανήκει αποκλειστικά στον ∆ήµο Αλµυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου