ΑΛΜΥΡΟΣ

Aρχισε η δίκη για το στυγερό έγκλημα στον Αλμυρό

aρχισε-η-δίκη-για-το-στυγερό-έγκλημα-στο-21356

Στο εδώλιο ο 36χρονος Ρωσοπόντιος που μαχαίρωσε 46φορές τον άτυχο επιχειρηματία

Αναβίωσαν χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας εικόνες φρίκης από το στυγερό έγκλημα που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016 στον Αλμυρό με θύμα τον άτυχο 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο διαμέρισμά του.

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου κάθισε ο 36χρονος Ρωσοπόντιος πρώην εργαζόμενος του θανόντος.

Η δίκη ξεκίνησε με την εξέταση τριών μαρτύρων, των παιδιών του άτυχου επιχειρηματία και της μητέρας του δράστη και διακόπηκε λόγω του πέρατος του ωραρίου.

Οι γιοι του θανόντος περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τον πατέρα τους νεκρό, τις 46 μαχαιριές που έφερε σε όλο το σώμα του, ενώ ήταν πεσμένος στο πάτωμα, στο διάδρομο προς την πόρτα του σπιτιού καθώς προσπαθούσε να φύγει από το και να σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου, αλλά εξέπνευσε.

Ο δολοφόνος είχε εργαστεί στην επιχείρηση του άτυχου άνδρα για έξι μήνες και απολύθηκε μετά από απόπειρα εμπρησμού, κατέθεσαν. Η μητέρα του δολοφόνου δεν γνώριζε να μιλήσει για τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Τόνισε όμως ότι ο 36χρονος ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Επισημαίνεται ότι το στυγερό έγκλημα είχε αποδοθεί σε οικονομικές και προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του δράστη.

Σχετικά άρθρα:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου