ΑΛΜΥΡΟΣ

Παραμένουν τα τρακτέρ…Στο μπλόκο Μικροθηβών

παραμένουν-τα-τρακτέρστο-μπλόκο-μικ-87400

-ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ
-Στο Κιλελέρ σήμερα το μπλόκο της Νίκαιας

Ανυποχώρητοι από τον αγώνα τους εμφανίζονται οι αγρότες της Μαγνησίας στο μπλόκο των Μικροθηβών. Τα 500 περίπου τρακτέρ με τα οποία οι αγρότες δημιούργησαν οδόφραγμα πάνω στην ΠΑΘΕ, παραμένουν παραταγμένα στον κόμβο των Μικροθηβών. Ο αποκλεισμός της εθνικής θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως αύριο Δευτέρα το πρωί, οπότε και οι αγρότες θα προσδιορίσουν εκ νέου τη στάση τους.

Χθες, οι αγρότες στο μπλόκο των Τεμπών, αποφάσισαν να… σπάσουν τα οδοφράγματα. Στη συνέλευσή τους αποφάσισαν να αναστείλουν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε μαζί τους. Η αποχώρηση των τρακτέρ ξεκίνησε σταδιακά από το πρωί υπό την επίβλεψη της τροχαίας.

Κι ενώ το μπλόκο των Τεμπών απελευθερώθηκε, οι αγρότες της Μαγνησίας, παραμένουν σταθεροί πάνω στην ΠΑΘΕ. Στη συνέλευση που πραγματοποίησαν το πρωί, αποφάσισαν να μείνουν και σήμερα στην εθνική, κρατώντας όμως ανοιχτούς τους παραδρόμους για τη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας με την μεταφορά των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του μπλόκου, Χρήστο Πάντσιο, η εθνική θα παραμείνει κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους τουλάχιστον μέχρι αύριο Δευτέρα, οπότε και οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους.

Στο μπλόκο των Μικροθηβών επικρατεί… ηρεμία. Ο αγροτικός κόσμος δεν είχε κάποια «ενόχληση» στο πλαίσιο της δικογραφίας που συντάσσεται από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων για την κατάσταση στην εθνική οδό από τα αγροτικά μπλόκα μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου.

Στο Κιλελέρ σήμερα το μπλόκο της Νίκαιας

Σήμερα, το αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας θα δώσει το παρών στο Κιλελέρ. Αγρότες θα πραγματοποιήσουν αγωνιστική συγκέντρωση στο χώρο του μνημείου, στις 12:30 το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου