ΑΛΜΥΡΟΣ

Εως δέκα προσλήψεις τακτικού προσωπικού

εως-δέκα-προσλήψεις-τακτικού-προσωπι-97893

Μέχρι δέκα προσλήψεις μόνιμου χαρακτήρα θα προτείνει η δημοτική αρχή Αλμυρού στο υπουργείο Εσωτερικών για τον προγραμματισμό τακτικού προσωπικού για το 2016.

Το θέμα θα έρθει προς συζήτηση στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, στις 6 το απόγευμα οπότε και θα ληφθεί η σύμφωνη γνώμη του Σώματος.

Η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου περιλαμβάνει άλλα έντεκα θέματα συζήτησης. Το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει τη συμμετοχή του δήμου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Θεματικές Διαδρομές Ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς», την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στην Αμαλιάπολη και την τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Στα θέματα προς συζήτηση περιλαμβάνεται ακόμη η έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης, η διάθεση στεφάνων για τις εκδηλώσεις του δήμου και η έγκριση μετακίνησης μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου στο εξωτερικό για την τουριστική έκθεση TTR-Sprting Edition στο Βουκουρέστι από 25-28 Φεβρουαρίου 2016.

Η συνεδρίαση θα συζητήσει ακόμη για την επιστροφή ποσών αχρεωστήτως καταβληθέντων, τη διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους του δήμου, την ψήφιση πίστωσης για τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου έτους 2016, τον ορισμό εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του για τη γνωμοδοτική επιτροπή του άρθρου 9 του Ν. 2281/01 και τη χορήγηση υπολοίπου προκαταβολής για το έργο «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου