ΑΛΜΥΡΟΣ

Εγκαίνια νέας αίθουσας στο Γυμνάσιο – Λύκειο

εγκαίνια-νέας-αίθουσας-στο-γυμνάσιο-255881

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, οι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης τίμησαν με επετειακά κείμενα, ποιήματα και τραγούδια το ηρωικό «Οχι» του ελληνικού λαού στον Ιταλό εισβολέα στις 28 Οκτωβρίου 1940. Ηταν μια λιτή αλλά χαρούμενη εκδήλωση, με ιδιαίτερο παλμό από τη μαθητική χορωδία, που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Δημήτρης Κατσικλής, Βάσω Τζίμα, Ελένη Μπένου, Αννα Κούτσικου.

Αμέσως μετά, από τον αιδεσιμότατο π. Σίμωνα, τελέστηκαν τα εγκαίνια της νέας ισόγειας αίθουσας του σχολείου, που δημιουργήθηκε από το Δήμο Αλμυρού, μαζί με ράμπα και ειδική τουαλέτα, για να είναι δυνατή η φοίτηση μαθήτριας με κινητικές δυσκολίες. Παρευρέθησαν στην τελετή εγκαινίων ο πρόεδρος του Δ.Δ. Σούρπης Σπύρος Γουρναρόπουλος, η προϊσταμένη της Πολεοδομίας του δήμου Αλμυρού Καίτη Αδάμου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου Καλλιόπη Γουργιώτη.

O Διευθυντής Ιωάννης Θεοδώρου, ο Σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου και ο Σύλλογος γονέων του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης, ευχαριστούν θερμά το δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριο, τον αντιδήμαρχο κ. Βαλαμούτη Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο του Δ.Δ. Σούρπης κ. Γουρναρόπουλο Σπύρο και την προϊσταμένη της Πολεοδομίας Αλμυρού κ. Αδάμου για την ευαισθησία που έδειξαν απέναντι στα προβλήματα του σχολείου και για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου