ΑΛΜΥΡΟΣ

Super Cup στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά

super-cup-στη-μνήμη-του-αποστόλη-πλασταρά-279391

Ο Γ.Σ. Αλμυρού και η ΑΕ Διμηνίου το ερχόμενο Σάββατο 17/10 θα παίξουν σε αγώνα Super Cup, στο γήπεδο του Αλμυρού, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι φίλαθλοι των ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις περσινές πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Α’ ΕΠΣΘ ξανά μετά τις 18 Απριλίου, όπου είχαν παίξει το δεύτερο μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή 2014 – 2015. Ο Αλμυρός θα αγωνισθεί ως περσινός πρωταθλητής και η ΑΕΔ ως κυπελλούχος.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αναμένεται να καθιερωθεί στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν, όπως σχεδιάζει η διοίκηση της ΕΠΣΘ η οποία πήρε την πρωτοβουλία για το Σαββατιάτικο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού: «Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού σας καλεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 4 μ.μ. στο Στάδιο Αλμυρού στον τελικό του Super Cup Μαγνησίας μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου της περιόδου 2014-2015 ήτοι Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού και Αθλητική Ενωση Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ολοι η Μαγνησία στο Στάδιο Αλμυρού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου