Κενή θέση στο 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου

κενή-θέση-στο-12ο-νηπιαγωγείο-βόλου-692407

Δεν πηγαίνουν σχολείο από τις 19 Ιανουαρίου οκτώ προνήπια!

Στο σπίτι τους μένουν από τις 19 Ιανουαρίου και δεν πηγαίνουν στο σχολείο τους οκτώ προνήπια του 12ου Νηπιαγωγείου Βόλου, αφού μια εκ των τριών εκπαιδευτικών, έλαβε αναρρωτική άδεια και δεν θα επιστρέψει σύντομα στο σχολείο.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή στο σχολείο έχει προκληθεί αναστάτωση αφού ήδη πέρα από το ολοήμερο τμήμα 24 νηπίων, πλέον οι δύο νηπιαγωγοί που έχουν απομείνει έχουν αναλάβει ακόμη 17 νήπια του πρωινού τμήματος.

Από τους γονείς και τη διεύθυνση του Σχολείου έχει ζητηθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας η κάλυψη του κενού ωστόσο μέχρι χθες δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της διεύθυνσης του 12ου Νηπιαγωγείου Βόλου αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα την Τρίτη να αντικατασταθεί το κενό στο σχολείο.

Με αφορμή το κενό που παρατηρείται στο 12ο Νηπιαγωγείο γονέας μαθητή αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα εξής: «Εδώ και ένα μήνα σχεδόν το 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου έχει μείνει χωρίς δάσκαλο, με την πρωτοβάθμια διεύθυνση να κωφεύει στις αγανακτισμένες διαμαρτυρίες της διευθύντριας του σχολείου και των γονέων. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, ειδικά όταν και η φοίτηση στο Νηπιαγωγείο είναι υποχρεωτική αλλά και όταν υπάρχει τεράστιος αριθμός αδιόριστων δασκάλων, όπως είναι επίσης θλιβερό να υποβαθμίζεται διαρκώς το δικαίωμα στη δημόσια παιδεία για όλους».

Μάλιστα, ομάδα γονέων του 12ου Νηπιαγωγείου Βόλου τις προηγούμενες ημέρες πρωτοκόλλησε τη διαμαρτυρία τους στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και εάν δεν λυθεί προσεχώς το θέμα προειδοποιεί ότι θα ενημερώσουν και το Υπουργείο Παιδείας.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου