ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεάματα για όλους στην Εξωραϊστική στον Βόλο

θεάματα-για-όλους-στην-εξωραϊστική-στ-752299

Πλούσιο το πρόγραμμα του Αυγούστου στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική

Πλούσιο το πρόγραμμα στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο του Βόλου Εξωραϊστική με προβολή ταινιών, θέατρο σκιών, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και stand up comedy, που προσφέρουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τη διάσημη ταινία «Chinatown», που προβάλλεται σήμερα Τρίτη 11 και αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 21.30, σε σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι. Παίζουν οι ηθοποιοί Φέι Νταναγουέι, Τζακ Νίκολσον, Τζον Χιούστον. Μετά από την άγρια δολοφονία της συζύγου του, ο Ρομάν Πολάνσκι μετουσίωσε τη θλίψη και την ιδιοφυία του στην «Chinatown», την κατά πολλούς κορυφαία δημιουργία του που σηματοδότησε τη μετάβαση του νουάρ στη νέα κινηματογραφική εποχή.

Με την ταινία «Αβάνα: Η πόλη των κατασκόπων» συνεχίζονται οι προβολές την Πέμπτη 13, το Σάββατο 15, την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 21.30 και την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 22.00. Η ταινία προβάλλεται σε σκηνοθεσία και σενάριο Oλιβιέ Ασαγιάς. Παίζουν οι ηθοποιοί Εντγκαρ Ραμίρεζ, Πενέλοπε Κρουζ, Ανα Ντε Αρμας, Βάγκνερ Μόουρα. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες κλέβει αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του.

Σειρά έχει «Η βασίλισσα της καρδιάς» τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 22.00, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 21.30, σε σκηνοθεσία Μέι Ελτούχι. Πρωταγωνιστούν Τρίνε Ντίρχολμ, Γκουστάβ Λιντχ. Σύμφωνα με την υπόθεση της δραματικής ταινίας, πετυχημένη δικηγόρος που ειδικεύεται στις υποθέσεις νεαρών και ανήλικων παραβατών, ζει τέλεια ζωή με τον γιατρό σύζυγό της και τις δίδυμες κόρες τους. Ομως κάτι λείπει από τη ζωή της.

Αφθονο γέλιο προσφέρει «Η γέννηση του Κολλητηριού» τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 20.00, από το Θέατρο Σκιών Σπυροπούλου.

Πλούσιο θέαμα για μικρούς και μεγάλους προσφέρουν «Οι Ευχούληδες» την Πέμπτη 20 και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21.30, την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22, την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 20.15 και την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21.45. Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ακούγεται η φωνή του Πάνου Μουζουράκη. «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία» είναι μουσική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων. Η φανταστική ιστορία θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπραντς σε μέρη που δεν έχουν φανταστεί.

Η ταινία «Ευτυχία» παίρνει τη σκυτάλη την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 22.15. Η ταινία προβάλλεται σε σκηνοθεσία Αγγελου Φραντζή, σενάριο Κατερίνας Μπέη και παίζουν οι ηθοποιοί Ντίνα Μιχαηλίδου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης. Ταινία εμπνευσμένη από την ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι.

«Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» έρχεται την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 19.45. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Αναστασία Αναστασούδη. Παίζουν οι Ευπραξία Αναστασιάδου, Ελένη Καπαγερίδου, Στέφανος Τσάκατος, μουσική Κώστας Γεκουσίδης, οργάνωση παραγωγής Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Η παράσταση «H λίμνη των κύκνων» θα ανέβει την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 20.00.

Stand up comedy παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 22.00. Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Ολα όσα ζούμε, βλέπουμε και σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Η θεατρική παράσταση «Ο κήπος» με τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη ανεβαίνει την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21.30. Ο Μπόρι, βετεράνος του Βιετνάμ και οικοδόμος στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του, όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ.

Το Μικρό Θέατρο παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ο Τζάκι και η φασολιά» την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20.00. Ο Τζακ ονειροπόλος νέος που ζει με τη μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμα; Πέντε μαγικά φασόλια από πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά.

Η θεατρική παράσταση «To τάβλι» θα ανέβει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 21.15. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε παρτίδα δεξιοτεχνίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη παρουσιάζουν «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα να πιάσει την καλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου