ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία για καλό σκοπό

χριστουγεννιάτικη-συναυλία-για-καλό-277677

«Χριστουγεννιάτικα Λάχανα και Χάχανα» από την «Ιωνία» για τα παιδιά της Κιβωτού

Συναυλία με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα Λάχανα και Χάχανα» με τον Τάσο Ιωαννίδη και τη χορωδία «Ιωνία» διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού «Ιωνία» την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, Κ. Καρτάλη – Αν. Γαζή στον Βόλο.

Ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους, έρχεται σαν Αη Βασίλης με σάκο γεμάτο δώρα και τραγούδια να ξανασυναντήσει τη χορωδία «Ιωνία» και να μοιραστεί με όλους, μικρούς και μεγάλους, τη χαρά των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλη από της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της αλληλεγγύης, του σεβασμού, της αξιοπρέπειας και της ευγένειας. Μηνύματα που θα λάβουν οι μικροί θεατές, σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσα από τα τραγούδια της παράστασης.

Διδασκαλία, διεύθυνση χορωδίας Κορνηλία Φραγκογιάννη.

«Εχω ένα δώρο για σένα… κι εγώ για σένα» είναι το μήνυμα των διοργανωτών, που υπογραμμίζουν ότι «μία έκπληξη περιμένει τους μικρούς θεατές από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, κατά την είσοδό τους στον χώρο».

Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου