ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλίες αλληλεγγύης

συναυλίες-αλληλεγγύης-531764

Η περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και το δίκτυο «Περραιβία» διοργανώνουν εκδηλώσεις σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα

Συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης διοργανώνονται τον Ιούνιο σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα κατόπιν συνεργασίας του δικτύου «Περραιβία» και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για καλό σκοπό.

Οι συναυλίες αλληλεγγύης διοργανώνονται με πρωτοβουλία του παγκόσμιου δικτύου Ελασσονιτών «Περραιβία» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας σε όλη τη Θεσσαλία , σε συνεργασία με το ΓΕΝ και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών φορέων της Θεσσαλίας.

Οι συναυλίες του Ιουνίου έχουν ως στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες: Τετάρτη 12 Ιουνίου στον Βόλο στο Θερινό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», την Πέμπτη 13 Ιουνίου στα Τρίκαλα στο Ανοιχτό Θέατρο και την Παρασκευή 14 Ιουνίου στα Φάρσαλα στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Οπως είναι γνωστό η εξαιρετική μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο, αλλά ακόμα διαφημίζει όλες τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας και μέσα από την τέχνη βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις ένοπλες δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

Το μεγάλο μήνυμα των μοναδικών και σπάνιων αυτών συναυλιών είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων, που σε μια εποχή πολύ δύσκολη έχουν την ανάγκη υποστήριξης από το κοινωνικό σύνολο, αλλά και τους επίσημους φορείς και το μήνυμα αυτό θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου