ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χριστουγεννιάτικη βαλίτσα» από τον θίασο «Θεατρίνη»

χριστουγεννιάτικη-βαλίτσα-από-τον-828667

Φέτος τα Χριστούγεννα ο θεατρικός θίασος «Θεατρίνη» θα ταξιδέψει το κοινό στη μαγεία των γιορτών με μια παιδική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη βαλίτσα». Οδηγοί του ταξιδιού θα είναι η φιλία, η αγάπη και η συγχώρεση. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) στις 17.30.

Τι γίνεται όταν μια ενθουσιώδης θεατρική παραγωγός ζητά από τη σεναριογράφο της να γράψει θεατρική παράσταση έναν μήνα πριν την ανεβάσουν; Η απελπισμένη συγγραφέας εμπνέεται από οτιδήποτε ακούει και βρίσκει μπροστά της, δημιουργώντας το θεατρικό έργο μιας «Χριστουγεννιάτικης βαλίτσας». Η ιστορία εκτυλίσσεται παραμονή Χριστουγέννων στη Μελομακαρονία, με πρωταγωνιστές της τη Φιλίτσα την καμπανίτσα και τον Μικέτονκουραμπιέ! Είναι άραγε ικανά μια μικρή βαλίτσα και τα μυστικά της να τους αλλάξει όλη τους τη ζωή;

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης Βίκυ Νινιζοπούλου, Άννα -Μαρία Παναγιωτάκη, Εύα Βούλγαρη. Θεατρικό σενάριο Βίκυ Νινιζοπούλου, σκηνικά – κοστούμια Δώρα Ορφανίδου, μουσική επιμέλεια Γιάννης Ευστρατιάδης, χορευτικά Εύα Βούλγαρη, σκηνοθεσία «Θεατρίνη».

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Η παράσταση διατίθεται για σχολεία, νηπιαγωγεία και εταιρικές εκδηλώσεις. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων το τηλέφωνο είναι 6906842332.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου