ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικό αφιέρωμα στους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου

μουσικό-αφιέρωμα-στους-σταμάτη-κραου-830306

Mουσικό αφιέρωμα στον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου πραγματοποιείται στο EΛΛΗ’s coffee bar την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και κάθε Τετάρτη του Νοεμβρίου.

Ο Κραουνάκης και η Νικολακοπούλου στα είκοσι και πλέον χρόνια της καριέρας τους έχουν δώσει πραγματικό αγώνα για την αναβάθμιση της τέχνης του τραγουδιού και μας έχουν χαρίσει οι δύο τους δεκάδες επιτυχίες, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Σημαντική στιγμή στην καριέρα του υπήρξε η συνάντηση και συνεργασία του με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, την οποία γνώρισε στην Πάντειο και με την οποία είναι συνδεδεμένος ο μεγαλύτερος όγκος του συνολικού του έργου, με πρώτη σημαντική στιγμή των δύο την κυκλοφορία του δίσκου «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» (Οκτώβριος 1985), με περισσότερες από 200.000 πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα εκτινάχθηκε και η καλλιτεχνική πορεία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη.

Συνεργάστηκαν με μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ενώ παράλληλα ανέδειξαν και προώθησαν πολλούς νέους καλλιτέχνες.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ειδικότερα, συνεργάστηκε με μια σειρά από μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, όπως Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ ανέδειξε και προώθησε ο ίδιος νέους καλλιτέχνες, όπως οι Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Στέλιος Διονυσίου και άλλοι.

Ο Κώστας Ζάρπας στο πιάνο και στη φωνή η Ελισάβετ Φανιά θα ερμηνεύσουν γνωστές δημιουργίες των δύο καλλιτεχνών. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 24214 030 42.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου