ΕΞΟΔΟΣ

Θέατρο στο Lab Art

θέατρο-στο-lab-art-833328

Το Lab Art theater επιστρέφει και μας επιφυλάσσει μια σειρά από παραστάσεις στον αγαπημένο χώρο του Βόλου. Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 20.00 η θεατρική ομάδα Mammals παρουσιάζει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου το βραβευμένο έργο της Tatty Hennessy «Εκατό λέξεις για το χιόνι» στο Lab Art, συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος.

Το έργο της Βρετανίδας Tatty Hennessy «Εκατό λέξεις για το χιόνι» είναι η ιστορία της έφηβης Ρόρι. Ή μάλλον του μπαμπά της. Καθηγητής Γεωγραφίας και εξερευνητής στο «μυαλό», είχε ένα όνειρο. Να ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο. Μαζί της. Δεν πρόλαβε, όμως. Μια μέρα μετά την κηδεία του, η Ρόρι αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βάζει στον σάκο της μια πυξίδα, μερικούς χάρτες και τις στάχτες του πατέρα της και ξεκινά να βρει τον δρόμο της σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν αλλάζει, αλλά όλα αλλάζουν.

Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Ιωάννας Τζίκα, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωχ, σκηνικά – κοστούμια Mammals, ηχητικό τοπίο Τάσου Καραδέδου, φωτογραφίες Χάρη Γερμανίδη. Παίζει η ηθοποιός Ιωάννα Τζίκα.

Τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και το τηλέφωνο κρατήσεων 2421 40 34 54 (ώρες καταστημάτων).

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά – Βόλος), My Market και πλέον και από τα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου