ΑΡΧΙΚΗ
ΥΓΕΙΑ

Καυτερές τροφές: 3 +1 λόγοι για τις εντάξετε στη διατροφή σας

Είτε μας αρέσουν είτε όχι οι καυτερές τροφές φαίνεται πως βελτιώνουν την υγεία μας και έχουν πολλά περισσότερα οφέλη απ’ όσα μπορεί να φανταζόμασταν.

Σύμφωνα με έρευνα της Κινεζικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών οι πικάντικες τροφές εφόσον καταναλώνονται σχεδόν κάθε μέρα, μειώνουν κατά 14% τον κίνδυνο θανάτου. Επίσης, έχουν συνδεθεί με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο, καθώς και από καρδιακές και αναπνευστικές παθήσεις.

Αναλυτικότερα οι λόγοι που θα μας πείσουν να τις εντάξουμε στη διατροφή μας:

in.gr

#Tags

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ