ΥΓΕΙΑ

Οι top διατροφικές συμβουλές για το 2014!

οι-top-διατροφικές-συμβουλές-για-το-2014-516698

Το 2013 έφυγε και μαζί του πήρε και όλες τις διατροφικές ατασθαλίες που πολλοί από εμάς θα πληρώνουμε για πολλούς μήνες ακόμα!

Φέτος, λοιπόν, καλό θα είναι να θέσετε στόχους ως προς τη διατροφή και με κίνητρο το τέλειο σώμα να προσπαθείτε να παραμένετε συνεπείς στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, τα πάντα στη διατροφή είναι εύκολα, αν υπάρχει πρόγραμμα και στόχος!

Δείτε ποιες είναι οι συμβουλές τους, το 2014, για ισορροπημένη διατροφή και τέλειο σώμα!

Βρείτε ένα κίνητρο!

Ορίστε τον στόχο βάσει του οποίου θα οργανώσετε όλο σας το πρόγραμμα και θα επικεντρώσετε όλη σας την προσπάθεια. Έτσι, θα έχετε σίγουρα λιγότερες πιθανότητες να ξεφύγετε!

Φτιάξτε πρόγραμμα!

Φυσικά και δεν θα χάσετε τα επιπλέον κιλά σε μία νύχτα. Μην απογοητεύεστε και φτιάξτε ένα εφικτό διατροφικό πρόγραμμα που δεν θα σας καταπονεί και θα έχει εμφανή αποτελέσματα. Ένα ανέφικτος πρόγραμμα, δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης, αφού στο τέλος θα σας κάνει να τα παρατήσετε.

Πίνετε νερό!

Ακόμη και αν δεν σας είναι ευχάριστο θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό καθημερινά. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό και όσο σημαντικό είναι να κάνουμε μπάνιο εξωτερικά, άλλο τόσο είναι να κάνουμε και εσωτερικά.

Για μία μέρα της εβδομάδας γίνεται χορτοφάγος!

Όχι μόνο θα κάνετε οικονομία στο πορτοφόλι σας, επιλέγοντας τις εναλλακτικές του κρέατος, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσετε τη διατροφή σας με περισσότερες φυτικές ίνες και πολύτιμο φολικό οξύ, μειώνοντας τις θερμίδες.

Μία παρασπονδία δεν έβλαψε κανέναν!

Μια παρασπονδία όμως δεν είναι λόγος για να παρατήσετε το στόχο σας. Κάθε μέρα που ξεκινάει, είναι καινούργια και μια νέα ευκαιρία για να μπείτε πάλι σε πρόγραμμα.

Κρατήστε ημερολόγιο διατροφής!

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε στο τέλος της εβδομάδας να εντοπίσετε τυχόν λάθη στις διατροφικές σας επιλογές και να τα διορθώσετε. Δε χρειάζεται να είστε γλαφυροί στην περιγραφή. Συντομογραφίες όσων καταναλώνετε σε ένα σημειωματάριο που θα βρίσκεται μόνιμα στο τραπέζι της κουζίνας, αρκούν.

onmed.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου