ΒΟΛΕΪ

Σε φουλ αγωνιστική δράση οι ομάδες της Αργούς  

σε-φουλ-αγωνιστική-δράση-οι-ομάδες-της-900467

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η δράση για τις ομάδες βόλεϊ της Αργούς σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή.

Πιο αναλυτικά: Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου η γυναικεία ομάδα, κόντρα στον Περσέα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η βολιώτικη ομάδα αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι και θα επιδιώξει να αποσπάσει ό,τι καλύτερο βαθμολογικά από αυτήν. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο κλειστό ΚΑΠΠΑ 2000.

Δύο αγώνες θα δώσει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή η ανδρική ομάδα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Αρχικά, σήμερα Σάββατο θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής παιχνίδι, το φετινό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ομάδα του ΣΦΦΑ Αμιλλα.

Η βολιώτικη ομάδα θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 15:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με την Αργώ να αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσα ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος στις 16:00.

Τέλος, στα Τρίκαλα με την ομάδα του ΣΦΦΑ Αμιλλα αγωνίζεται σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η ομάδα παίδων. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, λίγο πριν του αντίστοιχου των ανδρικών ομάδων, στο κλειστό Δημοτικό Τρικάλων στις 13.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου