ΒΟΛΕΪ

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά της Αργούς για το Ορφανοτροφείο

απόλυτη-επιτυχία-στο-τουρνουά-της-αργ-891002

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου το διήμερο εκδηλώσεων του Α.Σ. ΑΡΓΩ, με την ονομασία «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ», στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς για φιλανθρωπικό σκοπό. Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες γυναικών (έλαβαν μέρος ΑΣ ΑΡΓΩ, ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) και τουρνουά ακαδημιών κοριτσιών και αγοριών.

Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες στερεών τροφίμων και λοιπών απαραίτητων ειδών , τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στο ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, προκειμένου να καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες της λειτουργίας του. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος και Κωνσταντίνος Λιούπης.

Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ ευχαριστεί τους κυρίους βουλευτές, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, την ΕΚΠΟΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος, την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, τον ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, τους χορηγούς και όλους τους φίλους και φίλες που παραβρέθηκαν και συνέβαλαν έμπρακτα στην επίτευξη του σκοπού διεξαγωγής.

Χορηγοί των εκδηλώσεων: αναψυκτικά ΕΨΑ, γυμναστήριο GYM WAY, νερά ΣΕΛΙ, εστιατόριο ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ και το STAΤION CAFE.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου