ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσαν και συνεχίζουν Κούτε και Ξύδη 

ανανέωσαν-και-συνεχίζουν-κούτε-και-ξύ-885512

Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βόλεϊ της Μαγνησίας έχει στις τάξεις του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, την Ελεάνα Κούτε και την Μαρίνια Ξύδη, οι οποίες και ανανέωσαν και συνεχίζουν με τα ερυθρόλευκα.

Οι δύο αθλήτριες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και το μέλλον τους στο άθλημα του βόλεϊ προβλέπεται λαμπρό.

Η Ελεάνα Κούτε έχει γεννηθεί το 2006, αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και έχει ύψος 1.94. Η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ. Είναι αριστερόχειρας και έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά για τη θέση της διαγώνιας.

Έχει συμμετοχή σε F4 της ΕΣΠΕΚΕΛ στα αναπτυξιακά τμήματα, όπως και συμμετοχή στην ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Αλμυρού που ανέβηκε στη Β’ Εθνική. Μεταγράφηκε πέρυσι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και αγωνίστηκε ως βασική στην ομάδα των γυναικών που ανέβηκε αήττητη στη Β’ Εθνική.

Η Μαρίνια Ξύδη έχει γεννηθεί το 2006, αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου και έχει ύψος 1.70. Οι προηγούμενες ομάδες της ήταν ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ και ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Σ. Αλμυρού με πολλές συμμετοχές στα F4 της ΕΣΠΕΚΕΛ και στο τμήμα γυναικών (Β’ Εθνική).

Επίσης συμμετείχε στα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Σ. Βόλου, με τα οποία αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου στο κορασίδων για την Α1 καθώς και στα μπαράζ των γυναικών για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Αμέσως μετά μεταγράφηκε στην ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, όπου αγωνίζεται ως βασική πασαδόρος στην ομάδα που ανέβηκε αήττητη και πρωταθλήτρια στη Β’ Εθνική.

Η αθλήτρια έχει συμμετοχή σε όλα τα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων και στα διακλιμακιακά που έχουν γίνει σε Λάρισα και Μουζάκι και αφορούσαν στην ηλικία της.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των αθλητριών της ομάδας του που είχε σκοπό να τις γνωρίσει στους φιλάθλους και φίλους του βόλεϊ της πόλης μας και τη συνεχή προετοιμασία που συμπεριλάμβανε πολλά φιλικά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μπαίνει πανέτοιμος με την καθοδήγηση του προπονητή Περικλή Ξύδη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που αρχίζει το προσεχές Σάββατο 29 Οκτωβρίου με πρώτο αγώνα στη Λάρισα με αντίπαλο τον ΦΟΙΒΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου