ΒΟΛΕΪ

Δεν απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα η Αργώ

δεν-απέφυγε-την-ήττα-στην-πρεμιέρα-η-αρ-879542

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε το Σάββατο (29/10) στο κλειστό της Αγριάς η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ από τη Νέα Γενεά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και με πολύ καλή απόδοση κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες το 2ο σετ.

Παρά τις προσπάθειές της να βρει ρυθμό στα δύο επόμενα σετ, η ΑΡΓΩ δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο και έχασε το παιχνίδι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έδειξε πιο δυνατή στα κρίσιμα σημεία.

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών του, δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Βαγγέλης Σταθόπουλος.

Διαιτητές του αγώνα ο κ. Παρασκευάς Θεόδωρος και η κα Σκορδαρά Αικατερίνη.

Τα σετ: 25-19 ,23- 25, 19-25, 21-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης): Τάσσου, Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Στύλα, Προκούντινα, Αγγέλη, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Παντελή, Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη, Φράγκου, Φιλιππίδη, Πόλη.

ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Σολκίδης, Σπανός): Αλατζίδου, Ντάντουλα, Κυριακίδου, Φούρα, Γιοβανέσκου, Κουκουφίσκα, Δαμιανού, Στεργίου, Αδάμου, Μπαλλογιάννη, Πυργιώτη, Παλτομσίζογλου.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΑΣ Γιάννενα-ΕΑ Λάρισας 3-2

ΑΣ Αργώ Βόλου-ΜΑΣ Νέα Γενεά 1-3

ΕΟ Σταυρούπολης-ΟΠΑΘ Περσέας 1-3

Φιλαθλητικός Λ.-ΠΑΣ Γιάννενα 0-3

ΦΓΣ Πρέβεζας-Νίκη Αλεξανδρούπολης 3-0

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης-Ικαρος Εδεσσας 3-1

Βαθμολογία

  1. ΜΑΣ Νέα Γενεά 3
  2. Φοίνικας Αλεξ. 3
  3. ΦΓΣ Πρέβεζας 3
  4. ΠΑΣ Γιάννινα 3
  5. ΟΠΑΘ Περσέας 3
  6. ΑΣ Γιάννενα 2
  7. ΕΑ Λαρίσης 1
  8. ΕΟ Σταυρούπολης 0
  9. ΑΣ Αργώ Βόλου 0
  10. ΦΣ Λαρισαϊκός 0
  11. Ίκαρος Έδεσσας 0
  12. Νίκη Αλεξανδρούπολης 0

Νίκες για εφήβους και νεάνιδες της Αργούς

Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα εφήβων της ΑΡΓΟΥΣ με την εκτός έδρας νίκη της στη Λάρισα με 3-0 επί της ΕΑΛ. Η βολιώτικη ομάδα μετά τη σθεναρή αντίσταση που συνάντησε στο 1ο σετ, βελτιώνοντας την τακτική της σε μπλοκ και σέρβις, επικράτησε της ομάδας της Λάρισας και κατέκτησε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Διαιτητές του αγώνα οι κύριες Δάφνη Μπατσίλα και Χρυσούλα Σεβδαλή.

Τα σετ: 22-25, 17-25, 18-25

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς-Φουρκιώτης): Βαλαής, Γουργιώτης, Τζιώρτζης, Παξιμαδάκης, Παΐλας, Ντερβίσης, Τέγος, Δημάκης, Αναστασίου

Σ’ ό,τι αφορά τις νεάνιδες, επικράτησαν άνετα του Ασκληπιού Τρικάλων σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα με σκορ 3-0 σετ στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΌΠΟΥΛΟΣ. Με τη νίκη της η βολιώτικη ομάδα διατήρησε το αήττητο και βάζει υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 25-13, 25-21,25-22

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος): Γκέκα, Παντελή, Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Σκιαθίτη, Στύλα, Σουντουλουμάκη, Φράγκου, Γκαραγκάνη, Τουτουντζόγλου, Σταθοπούλου Σ., Σταθοπούλου Μ, Παΐλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου