ΒΟΛΕΪ

Πρεμιέρα με νίκη για την Αργώ

πρεμιέρα-με-νίκη-για-την-αργώ-861528

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ η αντρική ομάδα της Αργούς. Το βολιώτικο σύνολο επικράτησε στο κλειστό της Αγριάς με 3-0 σετ της αξιόμαχης ομάδας της ΦΘΙΑ Λαμίας, παίζοντας αρκετά καλό βόλεϊ και ικανοποιώντας με την απόδοσή της το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.

Καλύτερη στον τομέα μπλοκ/άμυνα, εξουδετέρωσε την επίθεση της αντίπαλου της και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για αυτήν, διατηρώντας τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Από την Αργώ απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο ακραίος Αχιλλέας Ανδραβίζος και ο λίμπερο Στέλιος Σδρούλιας.

Σετ: 25-15, 25-23, 25-22

Διαιτητές: Παρασκευάς Θεόδωρος, Μακρυγιάννη Θωμαή, Παπάζογλου Αλέξανδρος.

ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Φουρκιώτης, Ανδριώτης, Παξιμαδάκης, Αντ. Λεμονής, Τζιώρτζιης, Αλεξίδης, Τέγος, Βαλαής, Τσεσμελής, Γουριώτης, Τζούνας, Απ. Λεμονής, Πάντσος, Παΐλας.

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: (Τσαδήμας) Κωστάρας, Βουλγαράκης, Τσαδήμας, Κατόπης, Γεωργουσόπουλος, Κλέτσας, Βούρκος, Τσιαλαφούτας.

Αποτελέσματα (1η)

Αργώ-ΦΘΙΑ Λαμίας 3-0

Δωρίδα-ΓΣ Βόλου 3-0

ΑΕΛ-Τύρναβος 3-0

Αμιλλα Τρικάλων-Εθνικός Λάρισας 3-0

Ηττήθηκαν στη Λάρισα οι γυναίκες

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε στη Λάρισα η γυναικεία ομάδα της Αργούς από την ΕΑΛ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα έκανε άσχημη εμφάνιση και δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση, σε κανένα σημείο του αγώνα παρά μόνο στο 3ο σετ, αλλά χωρίς να καταφέρει όμως τίποτα καλύτερο. Η ομάδα της ΕΑΛ παρουσιάστηκε φέτος πολύ ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή, ενώ η Αργώ δεν είχε στη διάθεσή της την βασική της ακραία Βασιλική Κασιούρα και την κεντρική Στεργιάνα Στύλα.

Σετ: 25-7, 25-10, 25-22

ΕΑΛ: (Κωνσταντινίδης-Παπαστεργίου) Δικαστοπούλου, Παπαστεργίου, Δ. Μαργαριτοπούλου, Τσαμόγλου, Αλβίζου, Αργυροπούλου, Βελεσιώτη, Καβριγιάννη, Παιδοκούκη, Ευθυμιοπούλου, Παπακώστα, Μ. Μαργαριτοπούλου, Μανδραβέλη.

ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Φουρκιώτης) Τάσσου, Κασιούρα, Προκουντίνα, Αγγέλη, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Παντελή, Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη, Φράγκου, Φιλιππίδη, Πόλη, Σουντουλουμάκη, Χουτζοπούλου.

Συνέχεια το Σάββατο

Τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η γυναικεία ομάδα της Αργούς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο θα την βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών της στόχων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς και θα ξεκινήσει στις 18.00. Με ανακοίνωσή του ο βολιώτικος σύλλογος καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης για τη συμπαράστασή του με την παρουσία του στο γήπεδο.

Αποτελέσματα (2η)

ΕΑΛ-Αργώ 3-0

Νέα Γενεά-ΕΟ Σταυρούπολης 3-0

Φοίνικας-ΑΣ Γιάννενα 3-2

ΠΑΣ Γιάννινα-ΦΓΣ Πρέβεζας 0-3

Ικαρος Εδεσσας-Νίκη 0-3

ΟΠΑΘ Περσέας-Φιλαθλητικός 3-0

Βαθμολογία

  1. Νέα Γενεά 6
  2. ΦΓΣ Πρέβεζας 6
  3. ΟΠΑΘ Περσέας 6
  4. Φοίνικας 5
  5. ΕΑΛ 4
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 3
  7. Νίκη 3
  8. ΑΣ Γιάννενα 2
  9. ΕΟ Σταυρούπολης 0
  10. Φιλαθλητικός 0
  11. Ικαρος Εδεσσας 0
  12. Αργώ Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου