ΒΟΛΕΪ

Πρωταθλήτρια νεανίδων ΕΣΠΕΚΕΛ η Αργώ

πρωταθλήτρια-νεανίδων-εσπεκελ-η-αργώ-860197
Στο φάιναλ φορ Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, η ομάδα της Αργούς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κερδίζοντας την Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-2 σετ στο κλειστό της Νεάπολης στη γειτονική πόλη.
Η τρίτη αγωνιστική του φάιναλ φορ είχε την μορφή τελικού, καθώς η Αργώ, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς από τις δύο προηγούμενες καθαρές νίκες με Νίκη Βόλου και Φιλαθλητικό Λάρισας, χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό, δηλαδή δύο σετ, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Όμως τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου είχαν το απόλυτο με 9 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και το μόνο που ήθελαν ήταν το δέκα στα δέκα και το κατάφεραν, κατακτώντας πανηγυρικά τον τίτλο.
Το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου με τρομερές εναλλαγές στο σκορ. Το πιο καθοριστικό σετ ήταν το τρίτο αφού η Αργώ βρέθηκε να χάνει με 17 -10, αλλά έκανε τη μεγάλη ανατροπή κατακτώντάς το με 26-24.
Στο τέταρτο σετ ήρθε η χαλάρωση αλλάζοντας βασικές παίκτριες, στις οποίες δόθηκε χρόνος ξεκούρασης. Όμως η Αργώ ήθελε να διατηρήσει το σερί των νικών και μπήκε αποφασισμένη στο τάι μπρέικ και τελικά το κατέκτηε αρκετά εύκολα με 15-4.
Τα σετ: 22-25, 25-14, 26-24, 18-25, 15-4.
Οι Νεάνιδες της Αργούς Βόλου θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες συμμετέχοντας στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου